Share and Know

Archive for the ‘MBA’ Category

reference for choosing the best MBA

hi, are you fresh graduate today?
if yes, it is same to me..i`m fresh graduate telecomunication engineering in Indonesia. Well,  now i am looking for the job. i would like to find several experience. i`ve sent my CV and resume to many vendor and operator.
last week. i`ve taken interview,hrd and psikotest test for the first time in bakrie telecom. I hope i will be accepted for that company soon. Insya Allah

in my plan, i am going to work for 2 years. after that i will take college of MBA. perhaps,these 2 activities everyday will make me busier than before. thats not problem for me. i am willing to do these for my bright future. last night, i`ve found new reference url for mba scholarship. here the link http://www.topmba.com/

There are many reference for MBA in europe, asia, france with its university level. so, you will find which is the first and the last by the list. the first one is falled on INSEAD university. the location is in the france. i think, it is the best university for business. Unfortunately,

Advertisements

Pilih yang mana ya…

pengen banget rasanya MBA di eropa..tapi setelah seraching temen temen,nih kesimpulannya.

Kalo pengen ke eropa, mendingan kita kuliah di negara team panser. disana itu biaya pendidikan ada yang gratis dan ada yang murah banget. gak ada yang mahal. terus lebih baik kita cari beasiswa. Tapi ya itu, kita harus belajar bahasa jerman dulu. Yang penting kita punya niat 100% dulu kesana,, kalo gak punya niat malah untuk belajar bahasa jerman nya kaga lulus-lulus tuh, hehehehe 🙂

Nah, bagaimana biaya kehidupan disana?

Kalo biaya hidup disana, sama muarahnya di indonesia. tapi karena kita orang asing disana, kita perlu pandai-pandai hidup mandiri disana. Tipsnya : kita harus bisa atur waktu, karena disana itu banyak sekali part time yang bisa kita ambil. tapi ya, harus disesuaikan dahulu dengan jadwal kuliah di sana, (more…)

MBA (Master of Business Administration)

memperkanalkan, ini adalah halaman baru yang saya buat.. saya akan berbagi mengenai materi-materi yang berkaitan dengan bisnis administrasi.

europe university

salam

fuad prasetyo